Medewerkers

JeuVanSintFiet600x600

ik ben huisarts Jeu van Sint Fiet en ik ben vanaf 1985 praktiserend in Maastricht. Als spil van praktijk Mediville verzorgen wij een continue, generalistische, laagdrempelige huisartsenzorg in de buurt; samenwerking tussen patiënt en het Medivilleteam in uniekheid en algemeenheid, in genezing en preventie.
BIG: 29023888401

Jeu van Sint Fiet

Huisarts
Loes Driessen 600400

Ik ben Loes Driessen en in 2021 afgestudeerd als huisarts. Ik heb hiervoor al vele jaren gewerkt als internist in verschillende ziekenhuizen en de laatste jaren in CIRO (expertisecentrum voor chronisch orgaanfalen). Ik heb de stap gezet om huisarts te worden, omdat ik dichter bij de patiënt wil staan. Ik hou daarnaast van de diversiteit die het huisartsenvak biedt. Ik ben iedere maandag en donderdag werkzaam in de praktijk.
BIG-nummer 79058164801 (eigen klachtenregeling)

Loes Driessen

Waarnemend huisarts
MilkaJanssen600x600

Ik ben Milca Janssen. Ik heb in 1991 mijn diploma doktersassistente behaald en ben daarna gaan werken in deze praktijk. In 2012 heb ik de opleiding voor praktijkondersteuner gedaan voor VRM, Diabetes en Astma/COPD. In 2014 heb ik Ouderenzorg afgerond.

Milca Janssen

Praktijkondersteuner somatiek
TamaraBosch600x600

Ik ben Tamara Bosch, doktersassistente. In 2004 heb ik mijn diploma als doktersassistente behaald. Sinds 2016 ben ik werkzaam in praktijk Mediville. Ik ben dagelijks aanwezig in de praktijk.

Tamara Bosch

Doktersassistente
LucetteVanSintFiet600x600

Mijn naam is Lucette van Sint Fiet. In 2015 heb ik mijn diploma als doktersassistente behaald en ik ben vanaf 2017 werkzaam in praktijk Mediville. Ik ben elke maandagmiddag aanwezig in de praktijk.

Lucette van Sint Fiet

Doktersassistente
Sophie Monfrance600400

Mijn naam is Sophie Monfrance en ik kom uit Maastricht. In 2018 heb ik mijn opleiding tot doktersassistente afgerond en vanaf juli 2020 ben ik dagelijks werkzaam in praktijk Mediville.

Sophie Monfrance

Doktersassistente
SabineVanKuilenberg600x600

Ik ben Sabine van Kuilenburg. Ik ben in 2008 afgestudeerd als psycholoog. Momenteel ben ik bezig met de opleiding tot cognitief gedragstherapeut. Ik heb gewerkt in de verslavingszorg. Als POH-GGZ begeleid ik mensen met allerlei problemen. Dit doe ik met veel plezier. Ik ben aanwezig op woensdag(middag) en donderdag.

Sabine van Kuilenburg

Eerstelijns Psychologe
mdw sint fiet

Ik ben Eiby Alemán. Ik kom uit Honduras en heb in 2020 mijn master in klinische psychologie aan de KU Leuven afgerond. Ik werk sinds augustus 2021 elke dinsdagmiddag als praktijkondersteuner GGZ.

Eiby Alemán

Eerstelijns Psychologe
Johan Bruijnen600400

Mijn naam is Johan Bruijnen. Ik ben diëtist/gezondheidswetenschapper en de praktijkhouder van de Diëtheekvestigingen in het zuiden van Limburg. Sinds 2016 verzorgen wij de diëtetiek in Mediville. Ik werk graag samen met de huisartsen en praktijkondersteuners van deze praktijk, zodat we u zo optimaal mogelijk kunnen begeleiden op het gebied van gezonde voeding, dieet bij ziekte en een gezonde leefstijl.

Johan Bruijnen

Diëtist
Maureen Kromowirjo 600400

Mijn naam is Maureen Kromowirjo. Ik ben diëtist en sinds augustus 2019 werk ik bij Diëtheek Maastricht en Heuvelland. Ik begeleid mensen op het gebied van gezonde voeding, dieet bij ziekte en een gezonde leefstijl. Ik werk op de oneven weken op de woensdagochtend op deze locatie.

Maureen Kromowirjo

Diëtist
Diede Smits 600400

Mijn naam is Diede Smits. Ik ben in 2019 afgestudeerd aan de opleiding Voeding en Diëtetiek in Nijmegen. Het allerleukste aan mijn werk vind ik dat ik mensen mag helpen om, op een gezonde maar vooral lekkere manier, samen met hen hun eigen doelen te bereiken. Ik wil graag mijn cliënten hulp op maat bieden, een persoonlijke diëtist voor ze zijn. Niet alleen bij overgewicht en de aandoeningen die hierbij vaak voorkomen, maar ook bij bijvoorbeeld ondergewicht en ondervoeding.

Diede Smits

Diëtist
Nicole 600400

Ik ben Nicole Hulscher-Gootzen en ik ben sinds januari 2022 werkzaam in deze praktijk (via ZIO). Als praktijkmanager ontzorg ik de huisarts, zodat hij zich kan richten op de directe patiëntenzorg. Mijn aandachtsgebieden zijn: Organisatie&Beleid, Kwaliteit, Personeel, Financiën en Middelen. Ik ben op woensdagmiddag aanwezig.

Nicole Hulscher-Gootzen

Praktijkmanager
Via onze WebApp kunt u gemakkelijk en snel een E-consult sturen.
Translate »
Call Now Button