Medewerkers

JeuVanSintFiet600x600

ik ben huisarts Jeu van Sint Fiet en ik ben vanaf 1985 praktiserend in Maastricht. Als spil van praktijk Mediville verzorgen wij een continue, generalistische, laagdrempelige huisartsenzorg in de buurt; samenwerking tussen patiënt en het Medivilleteam in uniekheid en algemeenheid, in genezing en preventie.
BIG: 29023888401

Jeu van Sint Fiet

Huisarts
Ehsan 1 600400

Ik ben geboren in Kaboel/Afghanistan en nadien geëmigreerd naar Nederland
in 2018 ben ik huisarts geworden aan de universiteit maastricht en nu werkzaam in onze regio.
Ik heb een fijn gezin en woon in Eijsden.
Sedert maart 2023 werk ik op de vrijdag met veel plezier in de Mediville.

Ehsan Eldja

Waarnemend huisarts
MilkaJanssen600x600

Ik ben Milca Janssen. Ik heb in 1991 mijn diploma doktersassistente behaald en ben daarna gaan werken in deze praktijk. In 2012 heb ik de opleiding voor praktijkondersteuner gedaan voor VRM, Diabetes en Astma/COPD. In 2014 heb ik Ouderenzorg afgerond.

Milca Janssen

Praktijkondersteuner somatiek
TamaraBosch600x600

Ik ben Tamara Bosch, doktersassistente. In 2004 heb ik mijn diploma als doktersassistente behaald. Sinds 2016 ben ik werkzaam in praktijk Mediville. Ik ben dagelijks aanwezig in de praktijk.

Tamara Bosch

Doktersassistente
Nathalie goed2

Ik ben Nathalie van Bilzen-Wijnants, doktersassistente. In 1991 heb ik mijn diploma doktersassistente behaald, samen met Milca. Sinds 1 april 2022 ben ik werkzaam in deze praktijk. Ik ben van maandag t/m donderdag aanwezig

Nathalie van Bilzen

Doktersassistente
Elouise 600400

Mijn naam is Elouise van Sint Fiet. Per 3 april 2023 ben ik 4 dagen per week werkzaam als stagiaire doktersassistente bij uw huisartspraktijk. Ik volg de opleiding Flex+ aan het Vista College te Heerlen.

Elouise van Sint Fiet

Stagiaire doktersassistente
foto maureen 2.0 400600

Mijn naam is Maureen Kromowirjo. Ik ben diëtist en sinds augustus 2019 werk ik bij Nutripunt. Ik begeleid mensen op het gebied van gezonde voeding, dieet bij ziekte en een gezonde leefstijl. Ik werk op de oneven weken op de woensdagochtend op deze locatie.

Maureen Kromowirjo

Diëtist
dietiste geknipt

Mijn naam is Denise Mommers. Ik ben diëtist en sinds juli 2022 werk ik bij Nutripunt. Ik begeleid mensen op het gebied van gezonde voeding, dieet bij ziekte en een gezonde leefstijl. Om de week op woensdag werk ik op deze locatie.

Denise Mommers

Diëtist
Ingrid 600400

Mijn naam is Ingrid Duchateau, ik ben 53 jaar en sinds april werkzaam als praktijkondersteuner GGZ. Ik heb ervaring in het werken in de ambulante begeleiding van mensen met psychiatrische, verslavings- of psychosociale problemen. Ik hoop ook in deze functie u te kunnen ondersteunen bij psychische klachten of moeilijke periodes in uw leven.

Ingrid Duchateau

Praktijkondersteuner GGZ
Saloni-e1713855651649 600400

Mijn naam is Saloni Meijer en ik ben toegepast psychologe. Alvorens mijn werkzaamheden als POH-GGZ, heb ik gewerkt als begeleidster in de psychiatrie. Ik ben sinds april werkzaam binnen Mediville en op vrijdag aanwezig.

Saloni Meijer

Praktijkondersteuner GGZ
Caroline 600400

Mijn naam is Caroline Jacobs en ik ben sinds januari 2023 werkzaam in deze praktijk (via ZIO). Als praktijkmanager is het doel om de huisarts te ontzorgen, zodat hij zich kan richten op de directe patiëntenzorg. Mijn aandachtsgebieden zijn: Organisatie & Beleid, Kwaliteit, Personeel en Middelen. Ik ben op dinsdag aanwezig.

Caroline Jacobs

Praktijkmanager
Via onze WebApp kunt u gemakkelijk en snel een E-consult sturen.
Translate »
Call Now Button