Medewerkers

JeuVanSintFiet600x600

ik ben huisarts Jeu van Sint Fiet en ik ben vanaf 1985 praktiserend in Maastricht. Als spil van praktijk Mediville verzorgen wij een continue, generalistische, laagdrempelige huisartsenzorg in de buurt; samenwerking tussen patiënt en het Medivilleteam in uniekheid en algemeenheid, in genezing en preventie.
BIG: 29023888401

Jeu van Sint Fiet

Huisarts
MilkaJanssen600x600

Ik ben Milca Janssen. Ik heb in 1991 mijn diploma doktersassistente behaald en ben daarna gaan werken in deze praktijk. In 2012 heb ik de opleiding voor praktijkondersteuner gedaan voor VRM, Diabetes en Astma/COPD. In 2014 heb ik Ouderenzorg afgerond.

Milca Janssen

Praktijkondersteuner somatiek
TamaraBosch600x600

Ik ben Tamara Bosch, doktersassistente. In 2004 heb ik mijn diploma als doktersassistente behaald. Sinds 2016 ben ik werkzaam in praktijk Mediville. Ik ben dagelijks aanwezig in de praktijk.

Tamara Bosch

Doktersassistente
Nathalie goed2

Ik ben Nathalie van Bilzen-Wijnants, doktersassistente. In 1991 heb ik mijn diploma doktersassistente behaald, samen met Milca. Sinds 1 april 2022 ben ik werkzaam in deze praktijk. Ik ben woensdag, donderdag en vrijdag de hele dag aanwezig.

Nathalie van Bilzen

Doktersassistente
SabineVanKuilenberg600x600

Ik ben Sabine van Kuilenburg. Ik ben in 2008 afgestudeerd als psycholoog. Momenteel ben ik bezig met de opleiding tot cognitief gedragstherapeut. Ik heb gewerkt in de verslavingszorg. Als POH-GGZ begeleid ik mensen met allerlei problemen. Dit doe ik met veel plezier. Ik ben aanwezig op woensdag(middag) en donderdag.

Sabine van Kuilenburg

Eerstelijns Psychologe
Maureen Kromowirjo 600400

Mijn naam is Maureen Kromowirjo. Ik ben diëtist en sinds augustus 2019 werk ik bij Diëtheek Maastricht en Heuvelland. Ik begeleid mensen op het gebied van gezonde voeding, dieet bij ziekte en een gezonde leefstijl. Ik werk op de oneven weken op de woensdagochtend op deze locatie.

Maureen Kromowirjo

Diëtist
Diede Smits 600400

Mijn naam is Diede Smits. Ik ben in 2019 afgestudeerd aan de opleiding Voeding en Diëtetiek in Nijmegen. Het allerleukste aan mijn werk vind ik dat ik mensen mag helpen om, op een gezonde maar vooral lekkere manier, samen met hen hun eigen doelen te bereiken. Ik wil graag mijn cliënten hulp op maat bieden, een persoonlijke diëtist voor ze zijn. Niet alleen bij overgewicht en de aandoeningen die hierbij vaak voorkomen, maar ook bij bijvoorbeeld ondergewicht en ondervoeding.

Diede Smits

Diëtist
Ingrid 600400

Mijn naam is Ingrid Duchateau, ik ben 53 jaar en sinds april werkzaam als praktijkondersteuner GGZ. Ik heb ervaring in het werken in de ambulante begeleiding van mensen met psychiatrische, verslavings- of psychosociale problemen. Ik hoop ook in deze functie u te kunnen ondersteunen bij psychische klachten of moeilijke periodes in uw leven.

Ingrid Duchateau

Praktijkondersteuner GGZ
Nicole 600400

Ik ben Nicole Hulscher-Gootzen en ik ben sinds januari 2022 werkzaam in deze praktijk (via ZIO). Als praktijkmanager ontzorg ik de huisarts, zodat hij zich kan richten op de directe patiëntenzorg. Mijn aandachtsgebieden zijn: Organisatie&Beleid, Kwaliteit, Personeel, Financiën en Middelen. Ik ben op woensdagmiddag aanwezig.

Nicole Hulscher-Gootzen

Praktijkmanager
Via onze WebApp kunt u gemakkelijk en snel een E-consult sturen.
Translate »
Call Now Button