Nutripunt, hét punt voor jouw voedingszorg

Nutripunt, hét punt voor jouw voedingszorg

Bij Mediville is er veel aandacht voor een gezonde leefstijl, want door verbetering van leefstijl kan ziekte worden voorkomen en kunnen klachten verminderen. Soms is het ook niet nodig om bepaalde medicatie te starten of zijn er minder medicijnen nodig. Dokter Van Sint Fiet is het volledig eens met de uitspraak: “eerst voeding en leefstijl, pas daarna medicijnen”. Maar het aanpassen van uw voedingspatroon en leesstijl is niet gemakkelijk. Daarom werken er bij Mediville diëtisten van Nutripunt die u hierbij kunnen helpen.

De diëtisten van Nutripunt zijn deskundig in coaching bij leefstijlverandering en aanpassing van voeding en voedingsgewoontes bij gezondheid en ziekte. Ze kijken samen met u wat uw doelen zijn en wat u zelf wil bereiken. Ze maken samen met u een plan en zo gaat het lukken om blijvende gedragsverandering en nieuwe (voedings)gewoontes te ontwikkelen.

Bij veel ziekten en aandoeningen speelt voeding een grote rol en kan het belangrijk zijn dat uw voeding aangepast wordt waardoor u zich beter gaat voelen. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld kanker (zowel tijdens als na de behandelingsfase), een te hoog cholesterol, nierziekten, maag-darm-leverziekten, diabetes of COPD. Binnen het team diëtisten van Nutripunt wordt gewerkt met specialisaties en aandachtsgebieden. Zo zijn er diëtisten die gespecialiseerd zijn in diabetes, oncologie of de ziekte van Parkinson. Andere collega’s houden zich weer vooral bezig met de begeleiding van sporters, kinderen of juist de ouderen. Binnen de praktijk wordt op veel locaties gewerkt met moderne en geavanceerde apparatuur, waarmee niet alleen uw gewicht, maar ook uw lichaamssamenstelling, zoals vetpercentage, spiermassa en stofwisselingssnelheid gemeten kunnen worden.

Heeft u vragen of bent u op zoek naar informatie, aarzel dan niet om contact op te nemen. Dit kan via dokter van Sint Fiet en via de praktijkondersteuner of assistente. U kunt ook direct contact met Nutripunt opnemen via 043-3632487 of info@nutripunt.nl. Ook op de website van Nutripunt (www.nutripunt.nl) staat veel informatie. De behandeling bij de diëtist wordt vergoed vanuit de basisverzekering. En als u ook onder behandeling bent bij de praktijkondersteuner voor bijvoorbeeld diabetes, hart- en vaatziekten (bv te hoog cholesterol of hoge boeddruk) of COPD dan gaat de behandeling in de meeste gevallen ook niet ten kosten van het eigen risico.Translate »
Call Now Button