Gedachtengoed van uw huisarts

Gedachtengoed van uw huisarts

COVID-19

De maatregelen die nu zijn genomen zijn goed en in ieders gezondheidsbelang, maar we moeten ze adequater en strikter opvolgen; “ik hou van jou zoveel afstand”.
De COVID aandoening is een soa, oftewel een sociaal overdraagbare aandoening. We lopen achter de feiten aan en zachte heelmeesters maken stinkende wonden. De COVID-19 besmetting kan dodelijk zijn en een vreselijk ellendige tijd inluiden, dus:
Als we de tijd nu  intelligent stilzetten en doorpakken, komt er weer hoop dat we verderop in de tijd de vrijheden weer proeven. De vrijheden van liefhebben, muziek luisteren op de festivals, dans en toneel in de theaters, kunst aanschouwen in de musea en samen naar sportwedstrijden.

We hebben nog geen medicijn dat de ziekte kan genezen, maar wel een vaccin dat je beschermt, zodat je niet ziek of minder ziek wordt. Er is blauwe lucht aan het einde van de tunnel, maar het leven na de tunnel zal er heel anders uitzien dan voor de tunnel. Laten we het vaccin-zwemvest aandoen, zodat we na de storm weer het leven gezond, gelukkig en genietend kunnen oppakken!

‘Haw pin!’Call Now Button
Translate »